Kdo by rád uklízel a zbavoval se věcí, které jej provázejí životem po dlouhé roky? Je na čase začít bilancovat a s některými věcmi se raději rozloučit. Rozdělte zrno od plevele a osvoboďte se od věcí, které vám berou energii. Kniha Zbavte se zbytečností, ve vás uvolní nesmírnou sílu.

Možná nastala ta chvíle, kdy se ohlížíte za svým životem a přemýšlíte, jak ho uchopit tak, abyste získali potřebnou energii, sílu a motivaci. Pokud i vy stojíte na prahu životního rozcestí, pak jistě začnete uklízet nejen ve svém nitru, ale také kolem sebe. Holt přichází ta nelítostná chvíle, kdy se rozloučíte s některými věcmi.

To znamená oddělit zrno od plev a osvobodit od nepotřebného.  A to vás donutí k otázce, co je ve vašem životě opravdu důležité a čeho se můžete rovnou vzdát? Co opravdu potřebuji ke štěstí? Zbavení se některých věcí ve vás uvolní nesmírné síly, protože se konečně osvobodíte od zátěže. Budete mít víc času a větší jistotu, že máte věci pod kontrolou. Budete se cítit lehce, ba dokonce pocítíte úlevu. Tak na co ještě čekáte? Ulehčete svému domovu a svému životu! Přečtěte si knížku Zbavte se zbytečností! – odpoutejte se od věcí, ukliďte si, udělejte si prostor. Další motivační dílo, které vás přesvědčí o tom, že hromadění věcí vás možná na chvíli potěší, ale nakonec vás všechny ty věci a jejich věčný úklid budou zatěžovat a unavovat. Pokud nebudete mít kolem sebe čisto a útulno, budete se pořád cítit nekomfortně. Možná je to vhodný a vtipný